“Nderi i Kombit” për aktorin Reshat Arbana
08/10/2011 21:00

Presidenti i Republikës nderoi të premten në mbrëmje me urdhrin “Nderi i Kombit”, aktorin e shquar të skenës dhe kinematografisë shqiptare, Reshat Arbana.