NBA, Toronto fiton dhe ruan kryesimin në Lindje
14/03/2018 11:36

Toronto konsolidoi akoma më shumë vendin e parë në Konferencën e Lindjes në NBA dhe këtë e arriti pas fitores me Brooklyn 116-102.