Në ndihmë të jetimëve
19/11/2011 20:00

Diplomatë dhe nëpunës të ambasadave e institucioneve ndërkombëtare të akredituar në Tiranë e kanë shfrytëzuar paraditen e së shtunës dhe motin me diell për të vrapuar. Nuk ishte një vrapim rutinë, por i ideuar për bamirësi me moton “Të vrapojmë për fëmijët".