Muzikë dhome në Muzeun Arkeologjik të Durrësit
05/07/2018 15:45

Në Durrës po zhvillohet Festivali XIII Ndërkombëtar i Muzikës së Dhomës. Violinisti i vlerësuar nga kritika botërore, Regi Papa dhe pianistja Merita Rexha Tërshana interpretuan para artdashësve dhe pushuesve mbrëmjen e së mërkurës.