Mozaikët e Durrësit, objektet arkeologjike më të vizituara
04/01/2018 12:34

Qyteti antik i Durrësit njihet ndryshe dhe si qyteti i mozaikëve. Me vlera të rralla kulturore dhe historike, mozaikët do t’i shtonin vlerat dhe të ardhurat nga turizmi qytetit bregdetar, po shumë prej tyre nuk janë të vizitueshëm.

Gjergj Kastrioti në kartëmonedha…
18/01 20:37
“Shërbëtoret” në skenë
18/01 15:16
Viti i Skënderbeut, debat shkencor në Fakultetin e Historisë
17/01 15:39
Përcillet Rexhep Çeliku
13/01 15:51
Studim për Berishën. Alfred Lela, analizë për diskursin e politikanit
12/01 20:37
“Vdiq mbreti, rroftë mbreti”
12/01 15:00
Ndahet nga jeta mjeshtri i valles shqiptare, Rexhep Çeliku
12/01 14:57
Viti i Skënderbeut; Ekspozitë shëtitëse edhe në vende të ndryshme të Europës
11/01 19:56
“Burrat kanë të drejtë të na ‘ngacmojnë’!”
10/01 17:15
“Tani, Tani, Tani”
10/01 15:31
Filmi shqiptar, kineastët: Në Shqipëri, investim për Kulturën
09/01 15:49
Viti i Skënderbeut, çdo dokument zyrtar me logon e veçantë
08/01 20:04
Valltarët Liljana Cingu e Rexhep Çeliku, “Nderi i Kombit”
08/01 15:27
Vitrina e Librit – 7 Janar 2018
07/01 20:36
Komedia “Boeing boeing”, Teatri eksperimental hap dyert për këtë vit
07/01 15:40
Avni Mula 90 vjeç; Artisti feston ditëlindjen me muzikë
05/01 15:41
Mozaikët e Durrësit, objektet arkeologjike më të vizituara
04/01 12:34
Aktori shqiptar, pjesë e telenovelës së BBC-së
03/01 15:27
Karikatura shqiptare; Përmbledhja me 300 punime të 150 viteve
03/01 15:06
Muze në shtëpi; Fermeri, koleksion sende mbi 100 vjeçare
03/01 15:04