Motocross – Në Shtëpinë Tonë, 25 Qershor 2019, Pjesa 3
25/06/2019 14:33

Flori këtë herë ka zgjedhur të ndjekë nga afër një tjetër sport ekstrem, motocross. Ervin Troksi është motoristi që ka ndërtuar në Surrel një pistë kur stërvitet çdo ditë. Sport, adrenalinë dhe aventurë do të ndiqni në klipin më vazhdim.