Montazh i “Fiks Fare”/ “Sherri” Rama–Meta
11/01/2019 20:23
Fiks Fare, Koço Devole në “Kulla e plakut Mere”, 24 Qershor 2019, Pjesa 1
24/06 21:02
Fiks Fare, Kosovarët, hasin vështirësi të mëdha për lejet e qëndrimit, 24 Qershor 2019, Pjesa 2
24/06 21:01
Fiks Fare, Familja në Manzë jeton në çadër, pas gabimit të Bashkisë, 21 Qershor 2019, Pjesa 1
21/06 21:02
Fiks Fare, Gabimi i Universitetit, 22 studentëve nuk i njihet diploma, 21 Qershor 2019, Pjesa 2
21/06 21:01
Fiks Fare/ Golemi turistik,rrugët me gropa dhe pirgje plehrash që lulëzojnë ngado!
21/06 21:00
Fiks Fare, Monitorime, 21 Qershor 2019, Pjesa 3
21/06 21:00
22 studentëve nuk u njihet diploma. Rektorati: Ta kishin parë para se ta tërhiqnin!
21/06 21:00
Familja në Manzë jeton ende në çadër, bashkia përpiloi gabim dosjen për Emergjencat Civile
21/06 21:00
Fiks Fare, Përgjime e protesta, po a ju shkon mëndja për seks?, 20 Qershor 2019, Pjesa 1
20/06 21:02
Fiks Fare, Rryshfet punonjësve të AKU për therjen & shitjen e mishit, 20 Qershor 2019, Pjesa 2
20/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime, 20 Qershor 2019, Pjesa 3
20/06 21:00
Siguria ushqimore/ Ryshfet punonjësve të AKU–së të mbyllin sytë për therjen dhe shitjen e mishit në rrugë
20/06 21:00
Paloma pyet qytetarët: Situatë e ngarkuar me përgjime, votime, protesta, po a ju shkon mendja për seks?
20/06 21:00
Fiks Fare, Basha nis betejën: “E duam Shqipërinë si gjithë Evropa”, 19 Qershor 2019, Pjesa 1
19/06 21:02
Fiks Fare, Mjekët s`ndërhyjnë, qytetarja i fajëson për humbjen e burrit, 19 Qershor 2019, Pjesa 2
19/06 21:01
Fiks Fare/ Mjekët e urgjencës nuk ndërhyjnë, qytetarja i fajëson për humbjen e bashkëshortit
19/06 21:00
Fiks Fare, Jetojmë në kohë, protestash, përgjimesh dhe më tej votimesh, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06 21:02
Fiks Fare, Aksidentohet në traget, kapiteni dhe porti fshehin ngjarjen, 18 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Aksidentohet rëndë në traget, kapiteni dhe porti fshehin ngjarjen
18/06 20:57