Monika, Edi dhe Iliri; batutat politike të fundvitit
29/12/2017 20:12

Dikur ishin aleatë, tani janë në pozicione të kundërta. Monika Kryemadhi, Edi Rama dhe Ilir Meta nuk i kanë kursyer batutat njëri-tjetrit në daljet e fundit politike për këtë vit.