Momente nga prapaskenat, Beteja 1 | The Voice Kids Albania 2018
12/03/2018 19:28
Dhurata e artistëve të vegjël për Miriamin! | The Voice Kids 2018
17/03 19:06
Surpriza e “The Voice Kids’ për Ditëlindjen e Zhaklinës! | The Voice Kids Albania 2018
17/03 19:04
Prapaskenat e Spotit të Netëve Live | The Voice Kids Albania 2018
17/03 19:03
Momente Argëtuese | Betejat 2 | The Voice Kids Albania 2018
14/03 13:46
Momente Argëtuese | Betejat 1 | The Voice Kids Albania 2018
13/03 17:54
Momente nga prapaskenat, Beteja 1 | The Voice Kids Albania 2018
12/03 19:28
Momente nga prapaskenat, Beteja 2 | The Voice Kids Albania 2018
12/03 19:27
Cila ishte dhurata e Miriamit për skuadrën | Betejat | The Voice Kids Albania 2018
03/03 19:32
Gjokat i japin zemër skuadrës para Betejave | Betejat | The Voice Kids Albania 2018
03/03 19:32
Ja si e këshillon Eneda skuadrën e saj! | Betejat | The Voice Kids Albania 2018
03/03 19:32
Momente Argëtuese 3 | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
02/03 14:44
Momente Argëtuese 4 | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
02/03 14:43
Cilët personazhe VIP kanë bërë ‘block’ Gabrielin në Instagram?! | The Voice Kids Albania 2018
24/02 18:05
Pse Hana nuk ka emocione? | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
24/02 18:04
Sara tregon dashurinë për motrën! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
24/02 18:04
Ja video ‘live’ që Gabrieli xhiroi me ‘selfie stick’! | The Voice Kids Albania 2018
24/02 18:03
Vizitë në shtëpinë e Blertës në Han të Elezit
21/02 20:19
Kleansa dhe dëshira e saj për “The Voice”! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02 18:37
Jon, rock-eri i “The Voice Kids”! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02 18:37
Surpriza e “The Voice Kids” për Jasminën! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02 18:37