Mogherini, me udhëheqësit e Ballkanit
18/12/2017 14:19

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian për Politikën e Jashtme dhe Sigurinë, Federica Mogherini vazhdon të hënën traditën e takimeve joformale me udhëheqësit e vendeve të Ballkanit Perëndimor.