Mogherini dhe diplomatët: SHBA të mos braktisin paktin me Iranin
12/01/2018 09:22

Udhëheqësit europianë u bënë thirrje Shteteve të Bashkuara të Amerikës të mos e braktisin marrëveshjen e nënshkruar në vitin 2015 me Iranin, që kufizon programin e tij bërthamor, duke theksuar se ajo po e bën botën më të sigurtë.