Mjekët e plazhit pa ilaçe
12/06/2018 20:54

Në fillim të këtij muaji u hapën 26 qendra shëndetësore verore që do të ofrojnë shërbim 24 orë për pushuesit dhe kjo u servir si një sukses i madh.