Miss Venezuela, konkurs jo vetëm për bukurinë
14/06/2019 13:27

Në vendin e pllakosur nga kriza ekonomike dhe trazirat, organizatoret e Miss Venezuelës po kërkojnë t`i japin eventit një frymë tjetër. Show, sipas tyre, nuk mund të jetë i shkëputur nga realiteti qe rrethon venezueljanët e thjeshtë. Por ai duhet shfrytëzuar për të përcjellë dhe një mesazh.