Miriam Cani tregon marrëdhënien e Albanit me Amelinë
22/05/2019 23:30

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Alban Skënderaj, Miriam Cani, Taulant Skënderaj, Genti Zotaj, Olti Kazaferi, Eraldo Rexho, Eno Popi, Lura Elezi, Miranda Dupi, Albert Vataj, Kristi Karkanaqe, Klint Çollaku, Ana Kodra, Llazar Pasha.