Miqësore pa tifozë! Stadiumi francez në “pikë të hallit”
02/06/2018 20:02

Pas presionit të madh të FIFA-s për të respektuar axhendën e miqësores, Shqipëria dhe Ukraina i dhanë fund përgatitjeve finale për sfidën e kësaj të diele. Por me të gjitha gjasat, 90 minutëshi do të zhvillohet pa praninë e tifozëve. Edhe pse me një interes të vogël krahasuar me përballjet e tjera dhe me një stadium modest si ai në Evian', policia nuk ka marrë përsipër sigurinë e miqësores me tifozë.