Ministria merr “filmin”. Tjetër ndryshim për ligjin e artit dhe kulturës
06/02/2018 20:34

Publikimi i një projektligji në faqen zyrtare të Ministrisë së Kulturës, ku parashikohet ndryshimi i ligjit ekzistues për Artin dhe Kulturën për herë të dytë, pas miratimit në vitin 2010 të këtij ligji dhe ndryshimit të tij në vitin 2014, ka ngjallur reagime nga grupet e interesit, veçanërisht në komunitetin e kinematografisë.