Ministri Ahmetaj: Shqiptarët janë larg skenarit grek
20/04/2018 15:40

Qeveria ka komentuar me tone optimiste vlerësimet e progres-raportit të Komisionit Europian për ekonominë shqiptare. Sipas Ministrit të Financave, Arben Ahmetaj, komisioni konfirmon ecurinë pozitive të ekonomisë duke theksuar se prodhimi kombëtar është rritur, ndërkohë që borxhi publik dhe papunësia kanë rënë.

Tatimet kërkojnë taksën e qirave
20/08 15:32
Monedha vendase, ende e fortë. Euro mbetet në kuotën e 125.5 lekëve
19/08 15:26
Ndryshimi i sistemit të kasave
17/08 15:12
Turizmi shtoi biznesin. Hapen 1.500 ndërmarrje të reja që prej 1 qershorit
14/08 17:06
Tender i ri për rrugën 500 mln lekëshe që “prangosi” dy drejtorë
13/08 15:38
Biznesin e hap për 24 orë, por për ta çregjistruar duhet 30 ditë
12/08 19:00
FITCH paralajmëron: Vitin tjetër, rritja ekonomike mund të ngadalësohet
12/08 16:20
Raporti i BSH: 142 milionë euro ikën jashtë
11/08 19:53
Investimi në sektorin e energjisë, dy miliardë euro për 10 vite
10/08 15:37
Hyjnë në fuqi kontratat e reja, më shumë para për koncesionet
09/08 15:31
Shitja e bankave, ekspertët: Fenomen rajonal, po ikin ato me origjinë nga BE
08/08 15:12
KLSH: Në Shqipëri nuk ka minimum jetik
06/08 19:18
Parashikimi i S&P për Shqipërinë: Rritja ekonomike këtë vit, 4%
06/08 12:18
Hapet tenderi për Kardhiq-Delvinë
03/08 15:17
Ligji që i ul taksat kumarit; Me koncesion do paguajnë 40 % më pak tatime
02/08 20:06
Në treg më shumë euro; BSH rrit rezervën me 200 milionë euro
01/08 20:49
Të bllokuar nga Tatimet, mbyllja për 30 ditë mund të ankimohet në gjykatë
31/07 16:52
Bilanci i 2017-ës për bizneset, nesër afati i fundit i dorëzimit
30/07 16:50
Nuk lëshojnë kuponin tatimor, bllokohet aktiviteti edhe në resorte
29/07 15:04
Fermerët e Dibrës: Kemi superprodhim, të krijohen kooperativat
29/07 12:15