Mima: Kostot mbi qytetarët. Çmimet do të rriten me 20%
05/10/2017 00:00

Futja në skemën e TVSH-së edhe e biznesit të vogël do të ketë pasoja tragjike për sistemin fiskal shqiptar, sipas Partisë Demokratike. Florion Mima, ish-zëvendësministër Financash dhe deputet i PD-së, thotë se kostoja do të rëndojë mbi qytetarët.