Mësuesia, dega më pak e kërkuar. Ministria e Arsimit do të ulë kuotat
15/04/2018 17:52

Mësuesia është një nga degët më pak të kërkuara në raport me të tjerat në universitetet publike, në nivel kombëtar. Fakti mbështetet në shifra konkrete, të cilat flasin për një interes të ulët të të rinjve, ku maksimumi i të regjistruarve arrin deri në 100 në arsimin fillor.

Nisma greke nuk prek Shqipërinë. Kufiri detar, ndryshe nga pakti i 2009. Fitojmë det
20/10 22:32
“Portalet, tradhti kombëtare”. Drejtuesit e mediave online: Të publikohen emrat
20/10 22:01
Gjoba, përgjuan klientët. Në listën e komisionerit edhe hotel Plazza
20/10 21:33
Ndryshon qendra e Fierit. Shtrati i lumit Gjanicë po rehabilitohet
20/10 20:11
Sonte në Gjurmë Shqiptare, sa vlente ushtria e diktaturës
20/10 15:29
Kotzias dorëzon “stafetën”: Zgjerojmë ujërat territorialë në Perëndim
20/10 15:06
Laboratori i heroinës në Has, policia vijon veprimet
20/10 14:47
Fatura e shkollimit, fëmijët nuk paguajnë dot biletat e transportit
20/10 12:42
Plehrat kërcënojnë Fierin, fusha e mbetjeve në Sheq i afrohet qytetit
20/10 12:31
Berat, së shpejti nis rehabilitimi i rrugës së Kalasë
20/10 12:27
Kovaçi i fundit. Trashëgimi prej 5 brezash në punën me hekurin
20/10 12:25
Virozat e stinës, fluks në Pediatrinë e Elbasanit
20/10 12:21
Pa koment – Kurbin, 11 të proceduar për tjetërsimin e tokës
20/10 11:39
Parashikimi i Motit 20 Tetor 2018
20/10 09:14
Parandalimi i anomalive, Mjekët: Kontroll që gjatë shtatzënisë
19/10 18:45
Rikonstruktohen bibliotekat, në njësinë 10 shtohen edhe 500 tituj të rinj
19/10 15:36
Koncesionet, 53 miliardë lekë. Fatura për 16 kontratat më të mëdha koncesionare
19/10 15:28
Para greke dhe në Shkup; Mediat në Maqedoni heshtin mbi skandalin
19/10 15:15
Aksidenti te çimento në Elbasan, edhe një i plagosur
19/10 15:13
Gjykata lë në burg Stresin
19/10 14:29