Merkel-Putin, sa të “afërt” me njëri-tjetrin
13/03/2018 12:05

Vladimir Putin ka mall për Gjermaninë shpeshherë, ose të paktën për alkoolin gjerman. Në një video propagandistike, presidenti dhe pretendenti kryesor në zgjedhjet e së dielës në Rusi tha se, me raste ai merr ndonjë shishe birrë dhuratë nga Kancelarja gjermane, Angela Merkel.