Mediat, OSBE kritika për ligjin e ri
20/07/2011 10:15

Zyra e prezencës së OSBE-së në Tiranë ka dhënë vëretjtjet e saj në lidhje me p/ligjin e ri që po diskutohet në komisione parlamentare për transmetimet me zë dhe figurë në Republikën e Shqipërisë.