Me not në Korfuz. 58 notarë nga brigjet shqiptare drejt atyre greke
08/09/2018 18:27

Një grup prej 58 notarësh britanikë, francezë, holandezë dhe shqiptarë do të kalojnë me not distancën që ndan brigjet shqiptare me ishullin e Korfuzit.