Me muzikën e Dren Abazit, 28 dhe 29 dhjetor në katedralen ortodokse
28/12/2017 15:53

Dren Abazi e pati lajmëruar që do të vinte me koncertin më të rëndësishëm e ndryshe nga të tjerët në Tiranë. Për këtë ka arsye të madhe. 10 vite karrierë nga pas dhe një album i ri, që promovohet në këtë koncert recital në mbrëmjen e 28 dhe 29 dhjetorit në sallën e koncerteve të kishës ortodokse.