Me “Fanfarat” në koncert, pianisti Robert Bisha do interpretojë në teatrin e Korçës
26/12/2017 15:50

Robert Bisha është rritur pranë lumit Drin. Aty në Vaun e Dejës ai u formua dhe zhvilloi rrënjët e aktivitetit artistik që e shoqëron çdo ditë.