Mbyllet “Koko fest”, “Vetëvrasësi”, shfaqja më e mirë
09/09/2018 15:59

Festivali i Komedisë në Korçë ka mbyllur edicionin e tij të 5-të. Turi artistik këtë vit solli 8 shfaqje nga trupat e teatrove te Shqiperise4, Kosovës dhe Maqedonisë.