Mbyllen bastet e kazinotë, Ahmetaj shpjegon çfarë do të ndodhë me të papunët
11/10/2018 12:11

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj deklaroi në Kuvend se po përgatitet “një program rikualifikimi për të gjithë ata që do të dalin të papunë” nga mbyllja e kazinove dhe pikave të basteve.