Mbledhje qeverie me Malin e Zi
03/07/2018 12:55

Qeveritë e Shqipërisë dhe Malit të Zi zhvilluan sot në Shkodër mbledhjen e parë të dy qeverive. Dushko Markoviç dhe kabineti i tij qeveritar u pritën në një ceremoni zyrtare nga vetë kryeministri Edi Rama.