May, drejt largimit. Kush pritet ta pasojë?
17/05/2019 18:20

Kryeministrja britanike, Theresa May ka përcaktuar kohën e largimit të saj dhe ka shkrepur edhe “plumbin” e parë të startit, për ata që janë në garë për ta zëvendësuar.