Mashtrimi i policit rrugor. Manipuloi procesverbalin e aksidentit kundrejt shpërblimit
14/02/2018 15:16

Një oficer i Komisariatit të Policisë Rrugore të Tiranës është pezulluar nga detyra dhe pritet të dalë përpara gjykatës për manipulim të procesverbalit të një aksidenti rrugor, që dyshohet se e ka bërë kundrejt një shpërblimi.