MASH: Studentët të papërgjegjshëm. Studentët: Protesta do vijojë….
06/12/2018 11:46

Debati Wake Up: Protesta e studentëve për tarifat e larta të shkollimit dhe tarifat e krediteve për provimet e mbartura, ka sjellë një " përplasje" live në studion e " Wake Up" këtë mëngjes, mes studentëve dhe këshilltarit në MASH.