Martesë mbi kanion; Dy ekuilibristët, spektakël në 121 m lartësi
08/02/2018 12:38

Ryan Jenks dhe Kimberly Weglin e çuan lidhjen në kurorë në lartësi të reja. Dhe kjo, ne kuptimin e parë të fjalës.