“Marrëzia” vazhdon edhe në Durrës, komuniteti i shqetësuar
17/04/2018 12:37

Moria e pikave të lojërave të fatit dhe basteve sportive kudo nëpër qytet, po dhe fare pranë shkollave është kthyer në shqetësim edhe për komunitetin në Durrës.