Marrëveshja për varrezat, konsulli grek në Gjirokastër: Gjest miqësie
10/02/2018 15:25

Akti i zhvarrosjes së eshtrave të ushtarëve grekë në luginën e Vjosës është konsideruar nga konsulli grek në Gjirokastër si nje obligim historik dhe gjest miqesie mes dy popujve.