Marku tek Krimet e Rënda: Pavarësi prokurorëve, por jo anarki!
14/02/2018 15:34

Pas analizës në Prokuroritë e disa rretheve, kryeprokurorja Arta Marku u ndal tek Krimet e Rënda. Në këtë institucion ndodhen edhe dosjet më të bujshme dhe më të ndjeshme për opinionin publik.