Maqedonia me emër të ri, sot arrihet marrëveshja mes Tsipras dhe Zaev
12/06/2018 15:34

Athina dhe Shkupi pritet që të arrijnë marrëveshjen më të madhe midis tyre që do të mbyllë një konflikt dhjetëravjeçar për çështjen e emrit të fqinjit verior të Greqisë.