Maqedoni, riformatohet qeveria e Zoran Zaevit
02/06/2018 12:10

Kabineti qeveritar maqedonas u riformatua pak para mesnatës. Katër vende ministrash dhe po aq zëvendësministra ndryshuan në ekzekutivin e Zoran Zaevit.