Maqedoni, ligji për emrin rikthehet në Parlament pas refuzimit të Ivanovit
30/06/2018 12:54

Ligji për ratifikimin e marrëveshjes së emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë kthehet nga java e ardhshme për votim të dytë në Parlamentin maqedonas.