Mandati i 2 deputetëve, KQZ kërkon informacione shtesë nga Prokuroria
03/01/2018 20:14

Aqif Rakipi dhe Gledion Rehovica vazhdojnë të jenë deputetë, të paktën deri të premten. Rakipi nuk u paraqit, ndërsa Rehovica i pyetur për një ndalim në policinë italiane, tha se nuk mbante mend se përse ka ndodhur.