Mandatet e Rakipit dhe Rehovicës; KQZ vendos: Nuk do jenë më deputetë
05/01/2018 15:13

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi ndërperjen e mandatit të deputetit për Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicën e LSI. Prokuroria e Përgjithshme solli fakte se ata ishin përfshirë në disa ngjarje në Itali dhe nuk kishin treguar as emrat e dyte të përdorur.