“Made in Albania”- “Ismail Qemali”, gjimnazi i kampionëve “E Diell”, 9 qershor 2019
09/06/2019 17:55

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika: Jetmira Agalliu Gjimnazi "Ismail Qemali" prezanton projektet më të mira të realizuara gjatë procesit mësimor. Nxënës që premtojnë shumë për të ardhmen, me shumë medalje në të gjitha drejtimet si shkencë, letërsi, art, instrumenta, kampion në sporte të ndryshme si në peshëngritje etj.

Episodi i plote: E Diell 17 Nëntor 2019 Entertainment Show
17/11 19:40
Sfida e viteve 80-te, gjeneron konflikt mes konkurentëve “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Performancë Enxhi Nasufi, “E Diell” 17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Andi Lila zbulon emrin e prezantueses më seksi shqiptare “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:47
Andi Lila: Ëndrra ime, titulli Kampion me Tiranën te stadiumi i ri “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:34
Rrugëtimi i cilësisë me Conad “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:34
”3 minuta histori” Muzeu i Parë Kombëtar Shqiptar dhe arkeologu Carl Patsch”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:13
Dorëzohet Eranda Libohova, flet për partnerin & fustanin e bardhë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
Eranda Libohova këndon LIVE “Buzët më ishin tharë””E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
I ftuari nga Gjermania deklaron dashurinë për Alesia Bamin ne “Escape” – “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:00
I vesha pa u tharë boja, Eranda Libohova nxjerr sekretet e festivalit “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
“INTERMEDICA” Frika nga Sindroma Down,teste që duhen bërë para shtatzanisë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
Arredime ekonomike për shtëpinë tuaj “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:30
Ina zgjedh Silvion,Geri bëhet xheloz dhe e fton në vals romantik PER’PUTHEN,”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 16:24
Pupacët gazmorë, thumbojnë personazhet “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:23
Episodi i plote: E Diell 10 Nëntor 2019 Entertainment Show
10/11 19:38
Stafi suprizon për ditëlindje Argjirën,disa kujtime me familjen e saj “E Diell”, 10 Nëntor 2019
10/11 19:32
Sfida e bukurisë përplas konkurrentët me njeri tjetrin me debate të forta -“E Diell”,10 Nëntor 2019
10/11 19:29
Si kanë ndikuar protestantët në zhvillimin e gjuhës shqipe? “E Diell”, 10 Nëntor 2019
10/11 18:20
Luzja e Portokallisë, Renada Caci: Jam rritur në fshat “E Diell”, 10 Nëntor 2019
10/11 18:18