Lufta kundër krimit të organizuar, Xhafaj: Presim rezultate të tjera
14/02/2018 10:29

Pas pjesëmarrjes në analizën e policisë vendore Durrës Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit dhanë një prononcim për mediat në portin detar të Durrësit.