Lufta ekonomike, Kina “takson” SHBA
02/04/2018 11:26

Nuk ka vonuar përgjigjja e Kinës ndaj vendimit të Donald Trump për të tarifuar importet e çelikut dhe aluminit. Pekini vendosi tarifa deri në 25 përqind ndaj importeve të 128 produkteve amerikane, përfshirë mishin e derrit dhe verën.