Luan Zhegu rikthen në Soirée këngën “Shokët”
10/04/2019 23:30

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Pjetër Rodiqi, Irma Rodiqi, Faslli Aliçi, Violeta Kacadei, Hysni Zela, Fatmir Mneri, Luan Zhegu, Osman Mula, Aleksandër Peçi, Mevlan Shanaj, Natasha Leko, Juliana Pasha.

Episodi i plotë: Soirée, “Të huajt në Tiranë”, 15 Maj 2019
16/05 00:01
Të huajt në Tiranë këndojnë dhe kërcejnë “Xhamadani Vija Vija”
16/05 00:00
Kosta Giakoumis improvizon në Soirée këngën e famshme greke
15/05 23:45
Jona Pepkolaj këndon “Wild Dance” të Ruslanas në Soirée
15/05 23:05
Alar Band performon “Dudu” të Tarkan
15/05 22:45
Misionari i huaj këndon “Këngën e Gjyshes” së Vaçe Zelës
15/05 22:30
Alar Band sjell kolazh rus në Soirée
15/05 22:15
Episodi i plotë: Soirée, “Këngët e Liqenit”, 8 Maj 2019
09/05 10:00
Anxhela Elmazi mbyll Soirée-në me “Dashuri dhe Ëndërr”
08/05 23:55
Historitë e dashurive të Djemve të Liqenit
08/05 23:45
Djemtë e Liqenit improvizojnë këngën hit, “Anxhela”
08/05 23:35
Agron Bulku interpreton në Soirée “Vitet Fëminore”
08/05 23:15
Adhurim Demiri i grupit “Djemtë e Liqenit” sjell në Soirée këngën “Ana”
08/05 22:45
Djemtë e Liqenit këndojnë “Medaljoni” në Soirée
08/05 22:15
Episodi i plotë: Soirée, “Motrat Ndoci”, 1 Maj 2019
02/05 00:00
Motrat Ndoci dhe Alar Band këndojnë “Toka e Diellit”
01/05 23:59
Alar Band dhe Myfarete Laze sjellin “O Sole Mio”
01/05 23:30
Myfarete Laze dhe Rita Ndoci këndojnë së bashku “Tango Shokdrane”
01/05 23:15
Myfarete Laze, Rita Ndoci & Zef Deda imitojnë “Shoqet tona ilegale/Kunati i shokut Xhemal”
01/05 23:00
Motrat Ndoci rikthehen në skenë, këndojnë së bashku në Soirée!
01/05 22:30