LSDM, sukses në zgjedhjet lokale në Maqedoni
16/10/2017 00:00

46 komuna dhe qyteti i Shkupit kanë zgjedhur kryetarët që do ti drejtojnë për katër vitet e ardhshme, ndërsa 34 komuna të tjera do të shkojnë në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale në Maqedoni.

“Ballkani ne rrezik!”
16/11 12:04
Genocidi i Srebenicës, vendimi për Mlladiç më 22 nëntor
16/11 00:24
Katastrofa natyrore shkakton 15 viktima, zi kombëtare në Greqi
15/11 20:05
Viktima nga moti i keq në Greqi
15/11 14:53
Serbia “flirton” me NATO-n
14/11 10:17
Greqia, në alarm nga “Euridiki”
13/11 20:15
Përçahet elektorati shqiptar në Malin e Zi
13/11 13:07
Protestë për “Kumanovën”. Shqiptarët kërkojnë drejtësi nga Vjena
13/11 13:05
Mesazhi për Ballkanin: Gjermaninë e keni në krah
12/11 16:05
Maqedoni-Greqi, ofensivë për çështjen e emrit
11/11 12:28
Protestë në Athinë, punëtorët kërkojnë të drejtat
10/11 00:32
“Paradise Papers”, edhe gruaja e Mitsotakis në listë
08/11 10:01
Arrestohet më i pasuri i Kroacisë
08/11 09:58
Skandali “Paradise Papers”. Në listë, ministri serb Nenad Popoviç
07/11 09:39
Të shtëna pranë zyrës së PASOK-ut në Athinë
07/11 09:37
Emigrantët, alarm në ishujt e Greqisë ku kampet janë të tejmbushur
05/11 13:33
Serbia në dy karrige. Daçiç: Nuk sakrifikojmë Rusinë për SHBA
04/11 12:37
Hetimi për “Kumanovën”
04/11 12:29
“Kumanova”, Haradinaj kërkon hetim ndërkombëtar
04/11 00:27
Vendimi për “Kumanovën”, blindohet Shkupi
02/11 15:27