Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 8 Korrik 2019, Pjesa 1
08/07/2019 14:56

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.