Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 25 Qershor 2019, Pjesa 1
25/06/2019 14:34

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.