Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Maj 2019, Pjesa 1
23/05/2019 13:15

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.