Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 20 Qershor 2019, Pjesa 1
20/06/2019 12:49

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.