Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06/2019 14:32

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.