Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Prill 2019, Pjesa 1
18/04/2019 12:30

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.